Over ons

Home / Over ons

Chemax is opgericht in 2009. In dit jaar zijn wij begonnen met het leveren van industriële reinigers. Wij hebben ons hierbij sterk gericht op probleemoplossende producten.

In de afgelopen jaren zijn wij specialist geworden in het leveren van innovatieve, technische producten. Hierbij is ook de wet en regelgeving van ARBO en milieudiensten sterk van invloed geworden op onze producten en diensten. Door deze ontwikkelingen zijn wij inmiddels leverancier binnen diverse markten zoals; food industrie, zware industrie, havens, offshore, bouw, schoonmaakbedrijven, techniek, truck&transport en automotive. Verder ook aan gemeentelijke instellingen, de overheid en maatschappelijke instellingen.

Door een goed contact met onze grondstoffenleverancier kunnen wij optimaal gebruik maken van de aanwezige expertise. Door Chemax maakt u kennis met optimaal werkende producten, na advies op maat of bestek, die tegelijk een bijdrage leveren aan een vermindering van belasting van ons milieu

Chemax geeft u advies op uw reinigingsvraagstukken op basis van samenstelling en gebruik.

Door vraag van onze klanten, leveren wij ook aanverwante producten zoals lekbakken, oil spill kits en reinigingsmachines. Tevens voeren wij diverse Ms-Polymeren, specifieke lijmen, afdichtingkitten, brandwerende en hittebestendige lijmen en kitten, tapes en Chemisch Anker.

Copyright 2020 Chemax V.O.F. | Alle rechten voorbehouden